Nå ut till din marknad

Nå ut till din marknad och skapa personliga meddelanden med hjälp Caesar CRM och e-postmarknadsföringstjänsten APSIS.

Värdefulla insikter

Att kommunicera med rätt person, vid rätt tillfälle och om rätt ämne är viktigare än någonsin.

Enkel lead management

Samla alla dina leads i Caesar CRM och kommunicera med dem via APSIS eller ditt nuvarande e-postmarknadsföringsverktyg – superenkelt!

Nå ut till din marknad

Gör val för samtliga kriterier med hjälp av de inbyggda verktygen i Caesar CRM, lägg till kontakter i dina målgrupper och använd ditt befintliga e-marknadsföringsverktyg eller ta hjälp av vår e-marknadsföringspartner APSIS för att skapa snygga och skräddarsydda e-postkampanjer.

Alternativ
Skapa och hantera dina målgrupper i Caesar CRM. Lägg sedan till dem i ditt e-postmarknadsföringsverktyg och håll koll på utvecklingen i Caesar.
Alla kan hjälpa till
Alla användare i Caesar kan hjälpa till och bidra till en lyckad marknadsföringskampanj. Med hjälp av Caesar Marketing kan du publicera kampanjer som de säljansvariga sedan kan förse med kontakter.
Informationen är alltid nära till hands
Vill du kunna dela in kunderna efter vilka varumärken de använder eller hur många möten ni har haft? Du kan lägga till vilken information som helst i Caesar och den finns alltid tillgänglig i valverktyget under marknadskampanjer.
Få alla att känna sig involverade
Om du önskar kan informationen göras tillgänglig för alla användare. Marknadsassistenterna kan se framstegen i kampanjerna i Caesar Marketing-verktyget. Säljteamet kan i sin tur följa statusen i sina egna paneler.
Passar alla kanaler
Caesar CRM har ett nära samarbete med Apsis för att vi ska kunna se till att våra kunder har tillgång till bästa möjliga verktyg för e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation, lead management, event, undersökningar med mera. Om du föredrar en annan e-marknadsföringsplattform är det enkelt att integrera Caesar i denna.

Värdefulla insikter

Att kommunicera med rätt person, vid rätt tillfälle och om rätt ämne är viktigare än någonsin.

0%

av företagen i undersökningen planerar att öka sin budget för e-postmarknadsföring. (Strongview)

0%

av kunderna läser på om dina produkter online innan de gör ett köp. Få tag i rätt data… (PWC)

0%

av företagen som använder CRM-verktyg anger att de upplever bättre kundrelationer (Software Advice)

Relevant kommunikation vid rätt tidpunkt

Använd våra verktyg för att skapa en digital strategi där du kan nå ut med rätt kommunikation till rätt personer, vid rätt tidpunkt. Och med en riktigt snygg design. Med Caesar CRM kan dina marknadsförings- och säljteam arbeta tillsammans.

Anslut verktyg för marknadsföringsautomatisering till ditt CRM

Med vår SDK (Software Development Kit) och konfigurerbara webbtjänster kan du skapa sömlösa integrationer mellan verktyg för automatisering av e-postmarknadsföring och vår CRM-plattform. Om du föredrar en befintlig integration rekommenderar vi varmt Mailchimp eller vår e-marknadsföringspartner APSIS för att uppnå en hög nivå av CRM-marknadsföringsautomation, automatisera repetitiva och manuella uppgifter och skapa strömlinjeformade arbetsflöden mellan din försäljnings- och marknadsavdelning.

Säljverktyg

Hjälp din säljpersonal att arbeta på ett effektivare sätt.

Case studies

Läs om några av våra kunders framgångar med Caesar CRM.

keyboard_arrow_up