Mångsidig och enkel att konfigurera

Använd Caesar CRM med så få konfigurationer som möjligt eller anpassa det för att gå hand i hand med dina specifika affärsprocesser.

Värdefulla
insikter

Idag är CRM-system världens största mjukvarumarknad. Företagen har insett vikten av att investera i CRM och vilken avkastning det kan generera i.

För verksamheter i alla storlekar

Caesar CRM erbjuder framgångsrika resultat inom såväl företag med tusentals användare som hos kunder med endast 30 användare.

Ge ditt team en bra helhetsbild av sina kunder

Se till att ditt säljteam får tillgång till all nödvändig information om sina kunder och potentiella kunder. Caesar CRM gör det enkelt att använda integrationer för att importera data från valfri källa, utan programmering.

Enkel eller komplex verksamhet
Vårt Territory-system och avancerade åtkomstverktyg ger stöd för stora organisationer att implementera sina strukturer i en gemensam plattform. Dela endast den data du vill dela mellan olika avdelningar inom verksamheten.
Rollbaserat användargränssnitt
Olika användargrupper har olika behov. Därför ger Caesar CRM möjligheten att använda specifika användargränssnitt för olika användargrupper. Se till att alla har tillgång till rätt verktyg och data.
Effektiva rapporteringsverktyg
Olika användargrupper har olika behov. Därför ger Caesar CRM möjligheten att använda specifika användargränssnitt för olika användargrupper. Se till att alla har tillgång till rätt verktyg och data.
Anpassat för alla plattformar
Ditt team alltid tillgång till Caesar, oavsett om arbetet sker vid skrivbordet eller på språng. Med Caesar CRM följer en app som personalen kan använda utanför arbetsplatsen. Appen är uppbyggd med samma rollindelning och processstöd som resten av vår plattform.
Support för alla typer av verksamhetsprocesser
Implementera dina processer i Caesar för att hjälpa dina team att bli mer effektiva och arbeta på ett enhetligt sätt. Om behoven skulle komma att förändras är det enkelt att implementera nya eller konfigurera om befintliga processer.

Värdefulla insikter

Idag är CRM-system världens största mjukvarumarknad. Företagen har insett vikten av att investera i CRM och den avkastning det kan generera i. Det är dock fortfarande otroligt viktigt att fråga dig själv vilka verktyg och vilken information som gör just din verksamhet framgångsrik.

0%

”Av de säljare som använder mobila CRM-verktyg har uppnått sina försäljningskvoter” – Innoppl Technologies

0%

”Av de företag som har fler än 11 anställda använder CRM-verktyg idag” – business.com

0%

”Av företagen planerar att investera mer i CRM” – Softwareadvice

Samla in data och agera utifrån den

A och O för alla säljare är att få tillgång till all nödvändig information om sina kunder och sedan kunna agera utifrån den. Genom att på ett enkelt sätt kunna skapa integrationer och bygga anpassade gränssnitt och automatiseringar i Caesar CRM försvinner en stor del av dina säljares tyngre arbetsuppgifter.

Marknadsföringsverktyg

Få fler leads och kommunicera med dina
kunder.

Case studies

Läs mer om några av våra kunders framgångar med Caesar CRM.

keyboard_arrow_up