En unik lösning för varje enhet

Skapa en unik CRM-lösning för varje enhet och avdelning så det passar deras vardag. Ge varje enhet och avdelning möjligheten att bygga moduler, processer och system på egen hand enligt deras unika behov.

Caesar CRM för stora bolag kan enkelt anpassas efter bolagets struktur. Vill ni ha en gemensam global säljprocess för alla enheter, men enskilda arbetsflöden och processer för övriga områden? Inga problem!

Med Caesar CRM för stora bolag avdelar ni enkelt information och data där varje land och avdelning enbart har tillgång till sin egen. Ni kan också skapa skräddarsydda behörighetsnivåer på en global nivå.

Caesar CRM är en erfaren medförare hos Volvo Lastvagnar

Mer än 6000 säljrepresentanter hos Volvo Lastvagnar använder Caesar CRM globalt. Läs om hur vi hjälpt Volvo Lastvagnar med deras CRM-behov sedan 2000.

5 fördelar med Caesar CRM för stora bolag

  • Finns på 24+ olika språk (koreanska, japanska, kinesiska, tyska, svenska, engelska, etc.)
  • Skräddarsydda behörighetsnivåer på global nivå till data och information
  • Hög flexibilitet med möjlighet att kombinera globala och lokala arbetsflöden och processer
  • Komplett skalbar för att matcha era nuvarande och framtida behov
  • Möjliggör en hög nivå av automation

CRM för stora internationella bolag

Sätt kunden i fokus tillsammans med Caesar CRM. Automatisera sälj- och marknadsföringsprocesser och håll enkelt koll på sälj, kontakter, avtal och kundinteraktioner inom alla avdelningar, enheter och länder. Tillsammans utvecklar vi en CRM-lösning, arbetsflöden och processer för att stärka din verksamhets alla avdelningar och enheter runt om i världen. Testa Caesar CRM för stora bolag.

Caesar CRM för stora bolag –
Våra lösningar

Marknadsföring

Caesar CRM kombinerar det bästa inom marknadsföring och CRM för att hjälpa alla era enheter nå ut till sin målgrupp, marknadsföra bättre och öka konvertering. Med Caesar CRMs SDK (Software Development Kit) och anpassningsbara webbtjänster kan ni skapa sömlösa integrationer mellan email automationsverktyg och vår CRM-plattform.

Är ni ute efter befintliga integrationer rekommenderar vi Mailchimp eller vår e-marknadsföringspartner APSIS för att automatisera repetitiva och manuella arbetsuppgifter och skapa sömlösa arbetsflöden mellan sälj- och marknadsföringsavdelning.

Sälj

Dela information, integrera med kontorsverktyg, tydlig överblick över arbetsflöden och bättre förståelse för kundernas behov. Dessa är funktioner som alltid måste finnas i ett CRM för stora bolag – Caesar CRM ger er allt detta och mycket mer. Vi är ryggraden för hela säljavdelningen och säkerställer att ni kan ta tillvara på alla möjligheter med hjälp av automatiserade och intelligenta påminnelser i Caesar CRM.

Läs mer

Service

Befintliga kunder står för större delen av ett bolags inkomst. Sätt era befintliga kunder i fokus med Caesar CRM och visa att de betyder något och att ni bryr er om deras affärer. Vårt CRM för stora bolag hjälper varje enhet hålla koll på sina ärenden och förfrågningar. Det underlättar också hanteringen av kundernas problem och utmaningar oavsett om de söker kontakt via email, telefon, chat, webbformulär eller sociala medier.

Integrationer

Caesar CRM för stora bolag erbjuder möjligheten att integrera med andra befintliga interna och externa system. Vår plattform är byggd för att ge er de bästa förutsättningarna och möjligheterna att anpassa systemet enligt varje enhets behov och processer. Det är enkelt att integrera Caesar CRM med tredjepartssystem – för full flexibilitet och avancerad affärslogik rekommenderar vi att du använder vårt SDK.

Skräddarsydda lösningar

Om vi inte har det… då bygger vi det!

Utöver våra standardprodukter utvecklar vi även skräddarsydda lösningar utifrån era behov. Caesar CRM är en av marknadens mest flexibla och anpassningsbara plattformar där vi kan hjälpa ert bolag skapa lösningarna ni behöver – anpassade efter vad varje enhet behöver. Caesar CRM har hjälpt till att bland annat bygga bokningssystem för vårdbolag, ärendehanteringssystem och SRM-system (Supplier Relationship Management).

Stäng

Bästa CRM-programvaran för stora bolag – Testa Caesar CRM

Unika behov kräver unika lösningar.

Vi utvecklar våra produkter i ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att de uppfyller deras behov och krav. Inflytandet våra kunder har på vår produktutveckling och våra lösningar är utan motstycke inom industrin. Bli en del av vår utvecklingsprocess och få tillgång till ett CRM-system som är perfekt anpassat enligt era enheters behov och krav – både idag och inför framtiden.

CRM handlar om affärsrelationer – låt oss träffas för att starta vår. Vi erbjuder professionella tjänster och stöd med ambition att bistå med support i världsklass. Läs mer om vår process och hur vi kan påbörja vårt samarbete. Testa en av marknadens bästa CRM-programvaror för stora bolag – Caesar CRM.

Samla in data och agera utifrån den

A och O för alla säljare är att få tillgång till all nödvändig information om sina kunder och sedan kunna agera utifrån den. Genom att på ett enkelt sätt kunna skapa integrationer och bygga anpassade gränssnitt och automatiseringar i Caesar CRM försvinner en stor del av dina säljares tyngre arbetsuppgifter.

Marknadsföringsverktyg

Få fler leads och kommunicera med dina
kunder.

Fallstudier

Läs mer om några av våra kunders framgångar med Caesar CRM.

keyboard_arrow_up