Väx med Caesar CRM

Alla företag vill växa. Men att få in nya kunder, skala upp sin verksamhet och samtidigt fortsätta sälja till befintliga kunder kräver rätt investering, inom rätt område vid rätt tidpunkt. Kontakta Caesar CRM så hjälper vi dig analysera din verksamhet och ser över dina behov och förutsättningar för att ta fram en anpassad lösning. Vi är med dig varje steg på vägen:

 • Behovsanalys
 • Val av CRM-produkter/utveckling av CRM-lösning
 • Implementering
 • Utbildning av användare
 • Service och support

Modernisera arbetet och sätt kunderna i fokus

Caesar CRM för små företag tillåter ditt företag att växa och ger kraften till användarna. Vi gör det möjligt för små som stora företag att skapa en datadriven, heltäckande och skräddarsydd kundupplevelse. Det ger er möjlighet att utveckla, anpassa och förfina strategier för att nå ut till nya kunder och bättre hantera befintliga kundrelationer för att växa.

5 saker du kommer gilla med Caesar CRM

 • Flexibelt system du kan anpassa i princip hur du vill
 • Användarvänligt gränssnitt med tydlig överblick över alla arbetsflöden, processer och kunder
 • Skalbar plattform som växer med företaget
 • Nära och transparent samarbete med Caesar CRM
 • En hög nivå av automation

“Caesar gör att vi får en överblick över våra kunder och projekt på ett enkelt och visuellt sätt”

Culinar är ett svenskt livsmedelsföretag som tillverkar stärkelser och smaksättare till matindustrin i Europa. Läs om hur vi hjälpte dem utveckla ett unikt system för att stödja dem i framställningen av unika recept på smakingredineser och förslag på produktionsrecept till sina kunder.

Vilka små företag har nytta av ett CRM?

CRM har tidigare varit en lösning exklusiv för medelstora till stora företag. Detta är inte längre fallet. Många av dagens småföretag kan även dem gynnas av alla funktionerna i ett CRM utan att behöva slå sönder spargrisen. Caesar CRM för små företag är perfekt för små verksamheter som:

 • Håller på att växa och vill ha en flexibel, skalbar och fullt anpassningsbar CRM-lösning som växer i takt med företaget.
 • Har en relativt liten säljkår, men komplexa processer och ett komplext arbetsflöde som behöver optimeras.
 • Ingår i en större koncern av mindre företag som regelbundet samarbetar och behöver en intuitiv knytpunkt mellan dem.

Caesar CRM för små företag – Våra lösningar

Marknadsföring

Vi har kombinerat det bästa inom marknadsföring och CRM för att hjälpa dig nå ut till din målgrupp, skapa bättre marknadsföring och förbättra konvertering. Med vårt SDK (Software Development Kit) och anpassningsbara webbtjänster kan du skapa sömlösa integrationer mellan verktyg för email automation och vår CRM-plattform. Föredrar du befintliga integrationer rekommenderar vi Mailchimp eller vår e-marknadsföringspartner APSIS för att automatisera marknadsföring – automatisera repetitiva och manuella arbetsuppgifter och skapa sömlösa arbetsflöden mellan din sälj- och marknadsföringsavdelning.

Sälj

Dela information, integrera med kontorsverktyg, tydlig överblick över arbetsflöden, förståelse för kundernas behov – funktioner som måste finnas i ditt CRM. Caesar CRM ger dig allt detta och mycket mer och agerar som ryggraden för hela din säljavdelning. Ta tillvara på alla möjligheter med ett CRM för små företag. Skapa förutsättningarna för din säljkår att lyckas med automatiserade och intelligenta påminnelser om all data i Caesar CRM.

Läs mer

Service

Dela information, integrera med kontorsverktyg, tydlig överblick över arbetsflöden, förståelse för kundernas behov – funktioner som måste finnas i ditt CRM. Caesar CRM ger dig allt detta och mycket mer och agerar som ryggraden för hela din säljavdelning. Ta tillvara på alla möjligheter med ett CRM för små företag. Skapa förutsättningarna för din säljkår att lyckas med automatiserade och intelligenta påminnelser om all data i Caesar CRM.

Integrationer

Självklart erbjuder Caesar CRM för små företag även möjligheten att integrera med dina andra befintliga interna och externa system. Vår plattform är byggd för att ge dig de bästa förutsättningarna och möjligheterna att anpassa systemet enligt dina behov, processer och arbetsflöden.

Skräddarsydda lösningar

Utöver våra standardprodukter har vi även möjligheten att skapa en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Caesar CRM är en av marknadens mest flexibla och anpassningsbara plattformar där vi hjälper våra kunder skapa och implementera lösningarna de behöver. Caesar CRM har hjälpt till att bland annat bygga bokningssystem för vårdbolag, ärendehanteringssystem och SRM-system (Supplier Relationship Management). Är du ute efter en specialanpassad lösning som du inte hittat i standardutbudet hos oss eller någon annan CRM-plattform? Kontakta Caesar CRM.

Stäng

Testa Caesar CRM – Bästa CRM-programvaran för små företag

Kontakta oss för att testa vårt CRM för små företag. Vi utvecklar lösningar i ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att de uppfyller deras behov och krav. Bli en del i vårt utvecklingsarbete och få tillgång till ett CRM-system för små företag anpassat för din verksamhet – både idag och inför framtiden. CRM bygger på relationer – låt oss mötas för att påbörja vår. Testa en av marknadens bästa CRM-programvara för små företag – Caesar CRM.

Samla in data och agera utifrån den

A och O för alla säljare är att få tillgång till all nödvändig information om sina kunder och sedan kunna agera utifrån den. Genom att på ett enkelt sätt kunna skapa integrationer och bygga anpassade gränssnitt och automatiseringar i Caesar CRM försvinner en stor del av dina säljares tyngre arbetsuppgifter.

Marknadsföringsverktyg

Få fler leads och kommunicera med dina
kunder.

Fallstudier

Läs mer om några av våra kunders framgångar med Caesar CRM.

keyboard_arrow_up