Ett flexibelt CRM för medelstora företag

Sätt kunden i centrum tillsammans med Caesar CRM, automatisera säljprocesser och håll enkelt koll på sälj, kontakter, avtal och kundinteraktioner. Tillsammans utvecklar vi CRM-lösningar, arbetsflöden och processer för att stärka din verksamhet och skapa förutsättningarna för tillväxt – inte bara inom CRM, utan inom alla områden och avdelningar.

5 saker du kommer gilla med Caesar CRM

  • Hög flexibilitet med möjlighet att anpassa systemet i princip hur du vill
  • Ett användarvänligt gränssnitt som ger dig en tydlig överblick över alla processer och kunder
  • Är komplett skalbar och växer med ditt företag vid behov
  • Vi värdesätter ett nära samarbete med våra kunder
  • Erbjuder en hög nivå av automation

Smidiga helhetslösningar som underlättar din vardag

Caesar CRM är med dig hela vägen och kan stödja ditt företag genom hela processen. Vi hjälper dig med allt från val av produkter och funktioner i vårt CRM-system, rådgivning och implementering till integration och utbildning om användning samt service och underhål.

Vi kan vara din CRM-avdelning, och mer därtill, där våra konsulter hjälper dig bygga system som stöttar ditt företags avdelningar i sina processer och arbetsflöden.

“Caesar gör att vi får en överblick över våra kunder samt projekt på ett enkelt och visuellt sätt”

Culinar är ett svenskt livsmedelsföretag som tillverkar stärkelser och smaksättare till matindustrin i Europa. Läs om hur vi hjälpte dem utveckla ett unikt system för att stödja dem i framställningen av unika recept på smakingredineser och förslag på produktionsrecept till sina kunder.

Caesar CRM för medelstora företag – Våra lösningar

Marknadsföring

Caesar CRM kombinerar det bästa inom marknadsföring och CRM för att hjälpa ditt företag nå ut till er målgrupp, skapa bättre marknadsföring och öka konvertering. Med Caesar CRMs SDK (Software Development Kit) och anpassningsbara webbtjänster kan du skapa sömlösa integrationer mellan email automationsverktyg och vår CRM-plattform.

Föredrar du befintliga integrationer rekommenderar vi Mailchimp eller vår e-marknadsföringspartner APSIS för att automatisera repetitiva och manuella arbetsuppgifter och skapa sömlösa arbetsflöden mellan din sälj- och marknadsföringsavdelning.

Sälj

Dela information, integrera med kontorsverktyg, få en tydlig överblick över arbetsflöden och bättre förståelse för kundernas behov med Caesar CRM. Dessa funktioner är grundläggande i ett CRM för medelstora företag, och Caesar CRM ger dig allt detta och mycket mer. Vi kan agera ryggraden för hela din säljavdelning för att hjälpa dig ta tillvara på alla möjligheter med vårt CRM för medelstora företag. Skapa förutsättningarna för din säljkår att lyckas med hjälp av automatiserade och intelligenta påminnelser i Caesar CRM.

Läs mer

Service

Nya kunder i all ära, men för att växa krävs en stabil grund att stå på – dina befintliga kunder. Sätt dina kunder i fokus med Caesar CRM och visa att de betyder något och att du bryr dig. Vårt CRM för medelstora företag hjälper dig hålla koll på alla ärenden och förfrågningar. Det underlättar också hanteringen av kundernas problem och utmaningar oavsett om de kontaktar dig via email, telefon, chat, webbformulär eller sociala medier.

Integrationer

Caesar CRM för medelstora företag erbjuder möjligheten att integrera med dina befintliga interna och externa system. Vår plattform är byggd för att ge dig de bästa förutsättningarna och möjligheterna att anpassa systemet enligt dina behov och processer. Det är enkelt att integrera Caesar CRM med tredjepartssystem – för full flexibilitet och avancerad affärslogik rekommenderar vi att du använder vårt SDK.

Skräddarsydda lösningar

Utöver våra standardprodukter har vi även möjligheten att skapa skräddarsydda lösningar utifrån våra kunders behov. Caesar CRM är en av marknadens mest flexibla och anpassningsbara plattformar där vi hjälper våra kunder skapa lösningarna de behöver för sina nuvarande och framtida behov. Caesar CRM har hjälpt till att bland annat bygga bokningssystem för vårdbolag, ärendehanteringssystem och SRM-system (Supplier Relationship Management).

Är du ute efter en specialanpassad lösning som du inte hittat i standardutbudet hos oss eller någon annan CRM-plattform? Kontakta Caesar CRM.

Stäng

Testa Caesar CRM – Bästa CRM-programvaran för medelstora företag

Kontakta oss för att testa vårt CRM för medelstora företag. Vi utvecklar våra produkter i ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att de uppfyller deras behov och krav. Inflytandet våra kunder har på vår produktutveckling och våra lösningar är utan motstycke inom industrin. Bli en del av vår utvecklingsprocess och få tillgång till ett CRM-system som är prefekt anpassat enligt dina behov och krav – både idag och inför framtiden.

CRM handlar om affärsrelationer – låt oss träffas för att starta vår. Vi erbjuder professionella tjänster och stöd med ambition att bistå med support i världsklass. Läs mer om vår process och hur vi kan påbörja vårt samarbete. Testa en av marknadens bästa CRM-programvara för medelstora företag – Caesar CRM.

Samla in data och agera utifrån den

A och O för alla säljare är att få tillgång till all nödvändig information om sina kunder och sedan kunna agera utifrån den. Genom att på ett enkelt sätt kunna skapa integrationer och bygga anpassade gränssnitt och automatiseringar i Caesar CRM försvinner en stor del av dina säljares tyngre arbetsuppgifter.

Marknadsföringsverktyg

Få fler leads och kommunicera med dina
kunder.

Fallstudier

Läs mer om några av våra kunders framgångar med Caesar CRM.

keyboard_arrow_up