Caesar CRM – på ditt sätt

Caesar CRM erbjuder en helt ny nivå av anpassningsförmåga och flexibilitet.

Caesar CRM erbjuder en helt ny nivå av anpassningsförmåga och flexibilitet. Lätt att använda för användarna. Lätt att använda för administratörerna för att hålla det synkroniserat med nuvarande processer och affärsmål.

Ett skräddarsytt system
Alla användare vill inte eller behöver se all information. Caesar CRM erbjuder ett rollbaserat gränssnitt där varje användare ser skräddarsydda skärmar baserat på hans eller hennes exakta behov. Men det är inte bara din roll som påverkar hur systemet du arbetar med ska se ut. Minst lika viktigt är vad du arbetar med vid ett givet tillfälle och relationen du har med personen du kommunicerar med. Är det en prospekt eller en kund? Hur långt har du kommit i försäljningsprocessen? Vilken fas befinner sig projektet i?…

Ladda ner för att läsa hela artikeln

keyboard_arrow_up